Barça

La nova samarreta del Barça recupera les tradicionals ratlles de color blau i grana, mentre que la segona lluirà la senyera

Ja s'ha fet públic el disseny de les equipacions del Barça de la temporada que ve. La primera equipació recupera les tradicionals ratlles de color blau i grana, amb una ratlla de disseny modern degradat a les mànigues, mentre que la segona equipació lluirà la senyera. Aquesta primera equipació es posarà a la venda aquest dijous, mentre que la segona no es podrà adquirir fins al 20 de juny.

Actualitzat
Ja s'ha fet públic el disseny de les equipacions del Barça per a la temporada que ve. La primera equipació recupera les tradicionals ratlles de color blau i grana, amb una ratlla de disseny modern degradat a les mànigues, mentre que la segona equipació lluirà la senyera. Aquesta primera equipació es posarà a la venda aquest dijous, mentre que la segona no es podrà adquirir fins al 20 de juny.

La nova primera samarreta destaca també pel coll, que torna a ser de color groc, en representació de la senyera, que, per primera vegada en la història del club, està completament integrada a la part posterior, interior i exterior, del coll i a la vora, a banda i banda de la samarreta. En una etiqueta situada a la part posterior del coll es mostra el lema de l'equip, "Més que un club".

Els pantalons d'aquesta equipació seran blaus, mentre que les mitges tenen una fina ratlla groga a la part superior i una franja blaugrana amb un disseny modern com el de les mànigues.

Cal recordar que les equipacions Nike es continuen fabricant amb el seu revolucionari polièster reciclat. La samarreta i els pantalons de cada equipació es fabriquen amb fins a tretze ampolles d'aigua de plàstic reciclat. Les equipacions només pesen 150 grams, un 23% més lleugeres que les anteriors equipacions.

Per primera vegada en la història del F. C. Barcelona, la segona equipació es caracteritzarà pel vermell i groc de la senyera en les ratlles tradicionals del club. Té un coll rodó amb rivet vermell i representa una extensió del disseny de la primera equipació, però en vermell i groc, amb les tradicionals ratlles al tors i el disseny modern de ratlla degradada a les mànigues. A la part posterior del coll també hi ha l'etiqueta amb el lema de l'equip "Més que un club".

Aquesta equipació no es posarà a la venda fins al 20 de juny, mentre que la primera ja es podrà adquirir a partir de dijous.

Els pantalons de la nova segona equipació són grocs amb una fina ratlla vermella al llarg de cada costat, igual que les mitges, que inclouen una fina ratlla vermella a la part superior i el mateix disseny modern de ratlla degradada totalment integrat en la peça.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut