Barcelona

La Federació de Municipis reclama a les subministradores de serveis bàsics auditories sobre l'estat de les infraestructures

La Federació de Municipis de Catalunya ha demanat a les companyies responsables del subministrament dels serveis bàsics, és a dir, l'aigua, el gas i l'electricitat, que facin auditories de l'estat de les seves infraestructures. Amb aquesta demanda, la FMC pretén prevenir incidents com l'apagada de la setmana passada a la ciutat de Barcelona.

Actualitzat

La Federació de Municipis de Catalunya (FMC) considera necessari que les empreses responsables dels serveis bàsics portin a terme auditories i donin a conèixer-ne els resultats als municipis perquè puguin coordinar les actuacions necessàries en cas d'incidents.

Manuel Bustos, president de la FMC, ha dirigit una carta a les companyies en què els planteja aquestes peticions i els reclama garanties que oferiran un subministrament de qualitat en cas que es detectin deficiències.

Bustos manifesta la preocupació dels municipis per l'apagada de la setmana passada a Barcelona i recorda que aqueta preocupació ja va motivar una enquesta entre els ajuntaments sobre l'eficiència de les empreses que presten els serveis bàsics.

Anar al contingut