Girona

La família de Núria Pòrtulas lliura 3.000 firmes demanant l'alliberament de la noia, a qui s'ha aplicat la llei antiterrorista

La família de Núria Pòrtulas ha lliurat a la delegació de la Generalitat a Girona 3.000 firmes reclamant l'alliberament d'aquesta noia de Sarrià de Ter, detinguda fa més d'un mes amb l'acusació de pertànyer o col·laborar amb una organització terrorista. La família de Núria Pòrtulas també ha rebut l'adhesió de diversos col·lectius i mocions de suport dels ajuntaments de Girona, Sant Gregori, Santa Coloma i del municipi d'on és filla. A més de les concentracions que s'estan fent cada dimecres davant la seu d'Iniciativa per Catalunya-Verds a Girona, per aquest dissabte s'ha organitzat una manifestació al Portal de l'Àngel de Barcelona amb el lema "Núria lliure!".

Actualitzat
Núria Pòrtulas va ser detinguda al febrer a la casa okupa on vivia, al barri de Pont Major de Girona. Durant l’arrest els Mossos d'Esquadra li van confiscar l'agenda, en la qual apareixen dades sobre les conselleries de Justícia i Treball de la Generalitat i d'una tercera institució pública. A l'interrogatori la detinguda ha declarat que les dades són antigues i que les guardava de l'època en què buscava feina. Tot i això, la policia assegura que entre els papers s'especificava que a la porta d’entrada d’un edifici hi havia un guàrdia de seguretat, fet que els fa pensar que podia reunir informació per atacar aquestes seus.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut