Enea Bastianini suma la primera victòria de la temporada (Reuters)
MotoGP

Bastianini guanya i Àlex Márquez queda segon a Malàisia

Pecco Bagnaia ha completat el podi i amplia lleugerament l'avantatge al Mundial amb Jorge Martín

Redacció Esport3Actualitzat

L'emoció no ha predominat en un Gran Premi de Malàisia on pràcticament no hi ha hagut avançaments entre els primers classificats. Enea Bastianini ha fet una gran sortida i s'ha situat en primera posició al primer revolt, aprofitant que Jorge Martín ha marxat un pèl llarg.

El madrileny ha intentat mantenir la tercera posició, però la lluita amb Pecco Bagnaia se l'ha emportat l'italià, que amplia fins als 14 punts l'avantatge al capdavant de la classificació general

Àlex Márquez ha fet una gran sortida i aviat s'ha situat en una segona posició que no ha abandonat en cap moment. El de Cervera ha intentat seguir el ritme de Bastianini, però no ha pogut rebaixar el segon i mig aproximat que el separava de l'italià.

Marc Márquez no ha tingut una bona cursa i ha acabat en tretzena posició, dues per sota de Maverick Viñales. Aleix Espargaró ha anat per terra i ha sumat la cinquena caiguda en tot el cap de setmana. Pol Espargaró ha estat quinzè.


Resultat del Gran Premi de Malàisia

El guanyador més jove de la història de Moto2 (EFE)

Moto 2

Pedro Acosta s'ha proclamat campió del món de Moto2. El pilot de Kalex ha acabat en segona posició, just per darrere de Fermín Aldeguer. De fet, Acosta en tenia prou per ser campió sempre que Tony Arbolino no pugés al podi. I així ha estat: l'italià no ha fet una bona cursa i ha acabat en desena posició.

El títol de Moto2 aconseguit avui per Acosta se suma al que ja va guanyar fa dues temporades en Moto3. És el campió de Moto 2 més jove de la història i 'any que ve competirà entre els més grans a MotoGP amb només 19 anys.


Moto 3

En Moto3, la victòria ha estat per al neerlandès Collin Veijer, que s'ha imposat en un final molt ajustat al seu company d'equip, el japonès Yumu Sasaki, i al valencià Jaume Masià. De fet, el líder Masià ha tingut una cursa amb alts i baixos, passant de la primera a la cinquena posició.

Al final, però, la tercera posició d'avui de Masià fa que mantingui una distància de 13 punts d'avantatge a la general sobre el japonès Sasaki, quan només queden dues curses per al final del Mundial; la de Qatar i la de València.

El guanyador de la cursa de Moto3, el pilot holandès Collin Veijer (EFE)
Anar al contingut