El pilar de 8 amb folre i manilles descarregat pels Castellers de Vilafranca
El pilar de 8 amb folre i manilles descarregat pels Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el primer gamma extra des de la pandèmia

Els verds han descarregat un pilar de 8 amb folre i manilles a la diada del Pla de la Seu, a Tarragona

Agustí Forné/Glòria BoquizoActualitzat

Primer castell dels anomenats "de gamma extra" de la represa. Un pilar de 8 amb folre i manilles que han descarregat els Castellers de Vilafranca a Tarragona, a la diada del Pla de la Seu.


Des del 2019, que els verds no n'intentaven cap per la pandèmia i aquest dissabte han fet tota una exhibició. A més de completar aquesta construcció, han afrontat els dos primers castells de 9 de la temporada i els han descarregat tots dos.

En la primera ronda, el 4 de 9 amb folre, i en la segona, el 3 de 9 amb folre. Han arrodonit l'anomenada "tripleta vilafranquina" descarregant el 4 de 8 amb el pilar. Ha estat la millor diada que s'ha fet després de l'aturada per la pandèmia.

Així ho han celebrat després de descarregar el pilar de 8 amb folre i manilles:


50 anys dels Xiquets

Els Xiquets de Tarragona celebraven a casa el seu 50è aniversari, que van haver d'ajornar dos anys per la covid. Han estat ambiciosos intentant el 2 de 8 amb folre, que han carregat, però que ha caigut tot just ha traspassat l'enxaneta. Han completat la diada amb el 3 de 8 i el 4 de 8.

El 2 de 8 amb folre carregat pels Xiquets de Tarragona
El 2 de 8 amb folre carregat pels Xiquets de Tarragona

La Colla Joves Xiquets de Valls s'havia plantejat portar a plaça el 3 de 9 amb folre que ja va carregar per Sant Joan a la Plaça del Blat, però no ho ha fet. Ha descarregat el 5 de 8, el 4 de 8 i el 3 de 8.

La quarta colla convidada, els Nens del Vendrell, han fet castells de set.

 

ARXIVAT A:
Castellers
Anar al contingut