Mallorca

El jutge imputa cinc exalts càrrecs del govern de Jaume Matas en el "cas Palma Arena"

El jutge que investiga la presumpta corrupció en el "cas Palma Arena" ha imputat cinc exalts càrrecs de l'expresident popular Jaume Matas. Els imputats, entre els quals hi ha l'actual cap de premsa del PP a les Balears, declararan davant del jutge al setembre. També ha citat a declarar nou persones més, que fan pujar a 32 els imputats en aquest afer.

Actualitzat
Segons publiquen "El País" i "El Mundo", entre les persones que aquest dilluns s'han afegit a la llista de responsables de l'antic executiu popular relacionats amb aquest cas hi ha l'excap de Comunicació de Matas Joan Martorell. Martorell és actualment el cap de premsa del PP de les Balears. A més d'ells, ahir es van citar a declarar nou persones més, que compareixeran davant el tribunal al setembre.

Aquest dilluns han declarat l'exdirector de la Fundació Illesport Gonzalo Bernal, que exercia les funcions de director durant la construcció del velòdrom, i l'exdirector general d'Esports Antoni Palerm, que ha admès que les seves empreses van facturar 840.000 euros per la construcció. El seu advocat, però, assegura que aquest fet no és constitutiu de cap delicte.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut