Palma

Empreses de l'exdirector d'Esports van facturar 840.000 euros per feines al Palma Arena

L'exdirector general d'Esports del Consell de Mallorca, Antoni Palerm, ha declarat davant del jutge que porta el "cas Palma Arena". Palerm, imputat per un presumpte delicte de negociacions prohibides amb funcionaris, ha admès que les seves empreses van facturar 840.000 euros per la construcció del velòdrom, obra estrella del govern del popular Jaume Matas. Aquesta facturació no és constitutiva de cap delicte, segons l'advocat de Palerm.

Actualitzat
El magistrat que porta el cas investiga si es van desviar fons del pressupost de les instal·lacions per finançar el PP de les illes Balears. El velòdrom estava pressupostat en 48 milions d'euros i, finalment, en va acabar costant gairebé 100.

Les empreses de Palerm haurien facturat aquesta quantitat de diners mentre ell era representant del Consell en el consorci públic.

Aquest dilluns també ha declarat l'exdirector de la Fundació Illesport, Gonzalo Bernal, que exercia les funcions de director durant la construcció del velòdrom. Bernal ha assegurat que les seves funcions eren administratives. Ha quedat en llibertat sense fiança, sense haver transcendit els càrrecs que li imputaven.



Anar al contingut