Imatge de l'interior de les Cavallerisses de la Guàrdia Urbana
Un dels espais de les Cavallerisses de la Guàrdia Urbana

Sis espais desconeguts i inaccessibles obren al públic a Barcelona

L'associació 48h Open House BCN organitza visites guiades a diversos espais ocults de la ciutat, com el Castell dels Tres Dragons, el Dipòsit d'Aigües o el salt d'aigua del parc de la Ciutadella

RedaccióActualitzat

Barcelona és plena d'espais arquitectònics emblemàtics, però molts d'ells sovint passen desapercebuts. El projecte "Espais ocults" busca valorar-los i fer-los accessibles a un públic poc acostumat a veure l'interior d'aquests edificis.

Aquest any, en el marc de les Setmanes d'Arquitectura, l'associació cultural 48h Open House Barcelona obre les portes de deu espais històrics de la ciutat que es podran visitar fins al 28 de juny.

Els edificis d'aquesta sisena edició es concentren en un mateix recinte: el parc de la Ciutadella. Està pensada per endinsar-se i descobrir la Barcelona del 1888, quan se celebrava l'Exposició Universal. S'oferiran visites guiades de la mà d'experts en història i arquitectura que explicaran detalls i anècdotes de la vida d'aquests espais simbòlics.

El primer tast va començar el 14 de maig al Parlament de Catalunya, les Cavallerisses de la Guàrdia Urbana, la Cascada de la Ciutadella i l'Arc de Triomf. Les entrades es van esgotar molt ràpidament. En aquesta segona tongada, els qui reservin entrada podran escollir entre el Museu Martorell, l'Institut Verdaguer, l'Hivernacle, el Castell dels Tres Dragons, l'Umbracle i el Dipòsit d'Aigües

Per a participar és imprescindible inscriure's prèviament a partir d'aquest 3 de juny.

 

ARXIVAT A:
MuseusArtArquitectura
Anar al contingut