Hansi Flick apunta a la banqueta del Barça
Barça

Alguna cosa es mou: Deco i Bojan viatgen a Londres... per reunir-se amb Hansi Flick?

Segons algunes fonts, el Barça estaria preparant el relleu de Xavi i el tècnic alemany seria el més ben posicionat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça començaria a moure's per preparar l'etapa post-Xavi. Una etapa que, a falta d'oficialitat, pot esdevenir ja la setmana que ve. Dilluns, un cop acabada la Lliga, hi ha prevista una cimera de l'actual tècnic blaugrana amb el president, Joan Laporta, per aclarir definitivament el futur de la banqueta blaugrana. 

Hansi Flick apunta a la banqueta del Barça (Europa Press)

Però, segons ha avançat el diari Sport, Deco, director esportiu del Barça, i Bojan Krkic, coordinador de l'àrea de futbol, haurien volat a Londres per reunir-se amb Hansi Flick i el seu representant, Pini Zahavi. El tècnic alemany és de fa mesos un dels principals candidats a succeir Xavi en cas que el de Terrassa no continuï. Els dos executius, segons algunes versions, estarien ja posant fil a l'agulla per a una eventual contractació. Sobretot perquè el multimilionari Chelsea acaba de destituir Mauricio Pochettino i també pretén els serveis de l'alemany.

Unes altres veus desmenteixen del tot la trobada i fins i tot aposten per la continuïtat de Xavi a la banqueta blaugrana.
 


 

 

 

ARXIVAT A:
Hansi Flick
Anar al contingut