Xavi, acompanyat del seu germà Òscar Hernández i del també assistent Sergio Alegre
Xavi, acompanyat del seu germà Òscar Hernández i del també assistent Sergio Alegre (Reuters)
Barça

El vestidor es pronuncia sobre la crisi de Laporta amb Xavi

El capità Sergi Roberto s'ha erigit en el portaveu d'un equip que ha après a viure amb els girs de guió. El bigolejador Pedri també n'ha parlat

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta al marge, els jugadors del Barça eren els últims que faltaven per pronunciar-se sobre l'últim enrenou que es viu a Can Barça, al voltant de la crisi de confiança del president amb Xavi Hernández. Mentre el tècnic fa esforços per transmetre normalitat i l'afició ha intercanviat càntics i xiulets plebiscitaris durant el Barça-Rayo, al final del matx n'ha parlat Sergi Roberto.

El capità s'ha erigit en el portaveu d'un equip que ha après a viure amb els girs de guió. El reusenc s'ha referit a la polèmica qualificant-la de "problema":

"És un d'aquells problemes del qual és difícil evadir-se. És clar que aquests temes t'arriben. Per molt que et distanciïs de l'actualitat o no entris a les xarxes socials, t'arriben missatges."

Potser perquè aquest soroll ambiental no desestabilitzi el vestidor, el bigolejador Pedri ha reconegut que la seva estratègia sí que ha estat aïllar-se. El canari s'ha centrat en el Rayo i en aconseguir l'objectiu de mínims de la temporada. La fórmula ha donat resultat i amb dues dianes executades amb l'esquerra, la cama menys dolenta, ha ajudat a assolir-lo.

Dues veus en una plantilla de gairebé una trentena de futbolistes que, com tot el barcelonisme, resta a l'espera d'esdeveniments. A les xarxes socials dels jugadors, de moment, silenci.

Mira el resum del Barça-Rayo (3-0)

Anar al contingut