Toni Espadas, en una imatge d'arxiu

Mor assassinat a Etiòpia el guia i fotògraf de Sabadell Toni Espadas durant un rodatge

Espadas estava fent de guia per a un equip de rodatge del mitjà xilè Canal 13

RedaccióActualitzat

El guia i fotògraf català, Toni Espadas, ha mort assassinat aquest dilluns a Etiòpia quan l'equip de rodatge amb qui col·laborava ha estat atacat. 

Segons el mitjà xilè Canal 13, l'equip del programa "Socios por el mundo", per a qui Espadas estava fent de guia, va ser atacat en tornar de gravar la tribu Murci.  

La resta d'integrants de l'equip del programa de la productora MkZeta es troben bé i estan fent els tràmits per sortir del país i tornar a Xile.

El guia català formava part de l'equip liderat per un reconegut periodista xilè Francisco "Pancho" Saavedra i l'actor Jorge Zabaleta, presentadors del programa dedicat a descobrir cultures llunyanes.  

Canal 13 ha expressat el condol a la família d'Espadas, que també va ser fundador de l'agència de viatges de Sabadell Rift Valley.

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha fet una piulada en què es mostra colpida per la mort d'Espadas i envia el condol a la família i amics.

El Departament d'Acció Exterior i el Ministeri d'Assumptes Exteriors treballen per aclarir els detalls de succés. La conselleria s'ha posat a disposició de la família.

A la pàgina web de l'agència de viatges es destaca l'experiència de més de 25 anys d'Espadas a l'Àfrica.

També es definia Toni Espadas com a apassionat de la fotografia antropològica i expert conductor de tot terreny, i se'n destacava l'experiència dilatada en l'organització de viatges pel continent.

 

 

ARXIVAT A:
TurismeÀfrica
Anar al contingut