Barça hoquei

Edu Castro no seguirà a la banqueta del Barça

El segon entrenador, Jordi Roca, tampoc seguirà la temporada vinent

Redacció Esport3Actualitzat

En aquest punt de la temporada els dubtes es comencen a resoldre. Un dels rumors era la marxa de l'entrenador de l'equip d'hoquei del Barça, Edu Castro, i el club ja ho ha fet oficial. El Barça ha decidit no renovar el contracte del tècnic un cop finalitzi la temporada actual. Després de 19 anys vinculat al club, Castro ha format part del primer equip d'hoquei patins les últimes onze temporades, primer com a entrenador ajudant i des de la temporada 2017-2018 com a primer entrenador. Jordi Roca, el segon entrenador actual, tampoc seguirà.

En les set temporades com a tècnic blaugrana (2017-24), Edu Castro ha aconseguit un total de 22 títols, amb la possibilitat de lluitar per un títol més, el de l'OK Lliga.

Un nou projecte

El Barça vol renovar la secció d'hoquei patins i, un cop acabi la temporada, s'anunciarà qui es farà càrrec de la direcció de l'equip la temporada 2024-2025. 

La setmana passada, també es va fer oficial un altre secret a veus sobre el capità de l'equip, Pau Bargalló, que també posa punt final a la seva etapa blaugrana després de vuit temporades.  

 

 

Anar al contingut