Xavi, amb gest de preocupació
Xavi, amb gest de preocupació (Europa Press)
Barça

Així serà la decisiva reunió sobre el futur de Xavi: tots els detalls

A partir d'aquesta reunió es prendrà una decisió que, sigui la que sigui, haurà de ser validada posteriorment per la junta directiva blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

La important reunió entre Joan Laporta i Xavi Hernández en què s'ha de decidir la continuïtat del tècnic ja se sap quan serà: a principis de la setmana que ve, o bé dilluns o bé dimarts, però, en qualsevol cas, un cop passat el partit de Lliga de diumenge i amb la Lliga ja acabada.

La reunió no serà bilateral, sinó que es reunirà tota la comissió esportiva amb Xavi. Qui tindrà un paper molt important en aquesta trobada serà el director esportiu del club, Deco, que farà balanç de la temporada, amb els pros i els contres. També disseccionarà la plantilla i farà la seva proposta d'altes i baixes de cara a la temporada vinent. Per part de Xavi també assistirà a la reunió una part del seu staff, entre ells, el seu germà i segon entrenador, Òscar Hernández.

A partir d'aquesta reunió es prendrà una decisió que, sigui la que sigui, haurà de ser validada posteriorment per la junta directiva blaugrana.

El cap de setmana Joan Laporta no viatjarà a Sevilla a veure l'últim partit de Lliga del primer equip del Barça. El president del Barça només farà un sol viatge aquest cap de setmana, i serà a Bilbao per acompanyar el femení a la final de la Lliga de Campions. Laporta ha firmat avui la renovació de la capitana Alèxia Putellas.

 

ARXIVAT A:
Xavi HernándezLaporta
Anar al contingut