Jugadors del City celebrant la Premier conquistada aquest dissabte (Reuters)
Futbol

El jugador que van expulsar de la festa del City

Scott Carson, el tercer porter del City, va abandonar la discoteca on els campions celebraven la quarta Lliga consecutiva

Redacció Esport3Actualitzat

Els integrants del Manchester City van celebrar en una discoteca la Premier League guanyada. Una de les anècdotes de la nit és que Scott Carson, segons informa el Mail Sport, va ser expulsat per "intentar barallar-se amb un company de festa". Es desconeixen més detalls d'aquest fet.

107 minuts en cinc anys

Carson va aterrar a Manchester l'any 2019 procedent del Derby Country. El porter, que ja fa cinc temporades que està a les ordres de Pep Guardiola, només ha disputat 107 minuts en tots aquests anys. Va debutar l'any 2021 contra el Newcastle, en un partit en què el City no s'hi jugava res perquè ja havien guanyat la Lliga matemàticament. El resultat va ser de 3 a 4 favorable als campions i Ferran Torres va anotar un hat-trick.

El segon, i últim partit que ha jugat, va ser a la tornada d'uns vuitens de final contra l'Sporting de Portugal. Va entrar al minut 73, substituint Ederson, en una eliminatòria que ja estava sentenciada. En el duel d'anada el City es va imposar per 0 a 5 i quan, a la tornada, Carson va entrar al terreny de joc, el partit anava 0 a 0. El marcador no es va moure.

Carson ha celebrat un total d'11 títols amb l'equip de Guardiola: quatre Premier, una FA Cup, dues Copes de la Lliga, una Community Shield, una Champions, una Supercopa d'Europa i un Mundial de Clubs.

Scott Carson substituint a Ederson en un partit de Champions
Carson no juga un partit des del març de 2022 (Europa Press)(Europa Press)

La trajectòria de Carson

El porter va debutar amb el Leeds United. Després va signar amb el Liverpool, on era el segon porter, i allà va aconseguir la seva primera Champions, com a suplent de Dudek, l'any 2005. Posteriorment, va passar pel Sheffield Wednesday, el Charlton Athletic, l'Aston Villa, el West Bromwich, el Buraspor, el Wigan i el Derby Country, per arribar, finalment, al Manchester City

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut