Alèxia amb la samarreta del 2026, any d'extensió del seu contracte
Alèxia amb la samarreta del 2026, any d'extensió del seu contracte
Barça

Oficial: els detalls de la renovació d'Alèxia Putellas amb el Barça

La capitana ha firmat la seva continuïtat per dues temporades més una d'opcional per continuar trencant registres amb la samarreta blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Ara sí, ja es pot dir que és oficial. El Barça ha anunciat un acord de renovació molt esperat, el d'Alèxia Putellas. la doble Pilota d'Or, que acabava contracte aquest mes de juny, continuarà vestida de blaugrana com a mínim fins al 2026

La jugadora molletana, de 30 anys, ha firmat per dues temporades més una d'opcional, tancant així amb la seva firma unes negociacions que han durat mesos i que en algun moment semblaven en via morta. La voluntat de la jugadora de continuar al club on ha fet història ha pesat molt en la decisió final. 


Alèxia és al primer equip del Barça des que tenia 18 anys, ara fa 12 temporades, i encarna el creixement d'un equip que ha passat de ser un mer participant a la Lliga espanyola a guanyar-la sistemàticament per convertir-se en un dels grans dominadors del futbol europeu: amb la de dissabte, el Barça haurà participat en la seva cinquena final de la Champions en sis anys. De moment, n'ha guanyat dues.

 

El que representa la dorsal 11 del Barça es pot explicar fàcilment amb números: des de dissabte passat, que va aixecar la Copa del Rei, és la jugadora amb més títols, 29, al Barça, superant una altra jugadora històrica com Melanie Serrano.

 

Des d'aquesta mateixa temporada és també la màxima golejadora història del club: va superar els 181 gols de Jennifer Hermoso i ja en suma 187 entre totes les competicions oficials. Només li falta superar el registre de Melanie de 517 partits jugats; els seus 424 són curts, de moment.
 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut