El Barça, més líder que mai gràcies a l'ensopegada del Sevilla a Saragossa

Victòria contundent del Saragossa davant el Sevilla (3-0), que col·loca el Barça encara més líder. Ara el Saragossa té 16 punts, només un menys que el Sevilla, els mateixos que el Llevant, que va guanyar per la mínima al camp de l'Osasuna. També va guanyar a domicili la Reial Societat, que es va imposar per 0-2 al Numància. Pel que fa al Mallorca, continua sense aixecar el cap, en perdre per 1-2 contra el Racing de Santander. El Deportivo i l'Albacete van empatar a zero en un partit ensopit, com molt bé el marcador indica. El Madrid, per la seva banda, va guanyar el Getafe per 2-0, amb gols d'Owen i Ronaldo. I en el partit que va tancar la jornada, Betis i Màlaga han empatat a un.

Deportivo, 0 - Albacete, 0 El Deportivo continua sense oferir la imatge de la temporada passada, i no va ser capaç de fer cap gol a Riazor, davant l'Albacete. De futbol, se'n va veure ben poc. Un xut al pal de Dusher va ser l'oportunitat més clara dels 90 minuts. El protagonista del partit va ser el porter del conjunt manxec, que es va lesionar. Valbuena vol recuperar una pilota que li havia caigut de les mans i rep una puntada de peu de Valerón que li trenca, literalment, el canell. Saragossa, 3 - Sevilla, 0 Gran victòria del Saragossa, que es col·loca quart en la classificació, a només un punt del seu rival d'avui, que es manté segon tot i la derrota, i que permet que el Barça -que va empatar- sigui encara més líder. El primer gol va ser de Galletti, en el minut 12. El segon arribaria de penal, en el minut 28. David Villa és qui transforma la pena màxima, després d'una falta de Sergio Ramos sobre Savio. El mateix Villa en va fer el tercer, en el minut 58. Villa ja va fer quatre gols contra el Sevilla la temporada passada a La Romareda. Mallorca, 1 - Racing Santander, 2 El debut de Tomeu Llompart a la banqueta del Mallorca no va servir, de moment, per aturar la mala situació del Mallorca. L'equip illenc va tornar a perdre, a Son Moix davant el Racing de Santander, que amb aquesta victòria fuig de la zona de descens. Pedro López va ser qui va inaugurar el marcador, quan només s'havien disputat dos minuts de partit. En la segona part, els mallorquins es van quedar amb un home menys, per l'expulsió de Niño, que va veure la vermella directa, però tot i així, van aconseguir empatar, gràcies a un gol de Jorge López, en el minut 79. L'empat ja era bo per la mala imatge dels locals, però en l'últim minut del partit, Benayoun va establir l'1-2 definitiu. Héctor Cúper ja sona com a nou entrenador de l'equip balear. Osasuna, 0 - Llevant, 1 Victòria justa del Llevant, que va aconseguir els tres punts a domicili, gràcies a un gol solitari del jugador cedit pel Barça Sergio García, en el minut 22. Els de Bernd Schuster es troben en zona de UEFA, amb 16 punts, a només un punt del Sevilla, i set del Barcelona. Numància, 0 - Reial Societat, 2 Victòria a domicili de la Reial Societat, que s'apropa a la zona mitjana de la taula, davant un Numància que continua com a equip cuer de la Primera Divisió, amb només cinc punts. L'autor del primer gol del partit va ser Labaka, en el minut 68, després de solucionar una jugada embolicada dins l'àrea petita. I el segon, de Valeri Karpin, en el minut 80. Madrid, 2 - Getafe,0 Victòria del Reial Madrid en la commemoració del desè aniversari del debut de Raúl en la Lliga, que col·loca l'equip blanc tercer en la classificació. Els autors dels gols al Bernabéu van ser Owen, que suma ja quatre partits consecutius marcant (incloent Lliga, Copa i Champions), i Ronaldo, que no marcava al Bernabéu des del mes de març. Betis, 1 - Màlaga, 1 Repartiment de punts en el derbi andalús al Ruiz de Lopera, un resultat que no acontenta cap dels dos equips, que es mantenen en la segona meitat de la taula. Oliveira va estrenar el marcador quan només s'havien jugat quatre minuts de partit. El gol de l'empat va arribar cinc minuts abans del descans, obra de Gerardo. En la segona meitat no es van veure gols, només dues expulsions, una per part de cada equip. Primer Romero, per doble targeta groga, i després Oliveira, que va veure la vermella directa.