València

Dues dones, dels deu ferits hospitalitzats, continuen en estat crític

El conseller de Sanitat, Rafael Blasco, després de visitar a l'Hospital General de València tres de les ferides en l'accident ha explicat la situació dels deu ferits que continuen hospitalitzats, dues dones en estat "crític", dos ferits en estat molt greu, quatre en estat greu i dos més en estat lleu.

Actualitzat
El conseller de Sanitat, Rafael Blasco, després de visitar l'Hospital General de València on es troben les ferides més greus ha explicat quina és la situació dels ferits encara internats.

A l'Hospital General de València estan ingressades les dues ferides en estat crític, una de 41 i l'altra de 46 anys. També hi ha ingressada una dona embarassada de set mesos que serà donada d'alta en els pròxims dies. Un home de 29 anys amb pronòstic greu i una dona de 40 anys amb pronòstic molt greu es troben a l'Hospital Cínic. La nena d'11 anys que ha evolucionat favorablament està hospitalitzada a l'Hospital La Fe juntament amb dues dones de 42 i 30 anys, en estat molt greu i greu respectivament. Per últim, a l'Hospital Doctor Peset hi ha un home de 26 anys i una dona de 44, tots dos amb pronòstic greu.

Blasco, a més, ha destacat l'atenció del personal sanitari, que, segons ha indicat, "està demostrant des del primer moment un nivell de professionalitat, vocació i entrega." També ha explicat que "els accidentats abans d'una hora ja eren als hospitals, temps rècord per a una catàstrofe d'aquestes dimensions".
Anar al contingut