Madrid

Detenen un violador en sèrie acusat de vuit violacions a menors d'entre 6 i 12 anys

La policia ha detingut a Madrid un home de 31 anys com a presumpte violador en sèrie acusat de vuit violacions, sis agressions sexuals, set violacions de domicili i diverses amenaces amb arma blanca a nens d'entre 6 i 12 anys. L'home, que ha confessat els fets, ja ha ingressat a la presó.

Actualitzat
Les investigacions van començar fa quatre anys, especialment en zones escolars i d'esbarjo infantil, però l'ampli radi d'acció, l'edat de les víctimes i l'absència d'empremtes i ADN han dificultat la seva localització. L'agressor sorprenia els infants a la sortida de l'escola, els seguia fins a casa i els atacava al portal o a l'ascensor.

L'home mirava de guanyar-se la confiança de les víctimes, però si no ho aconseguia les amenaçava de clavar-los un ganivet. En alguns casos, l'arribada al replà de l'escala d'alguna persona o els crits dels nens van provocar la seva fugida.

Els investigadors van centrar la recerca en el detingut, que ja tenia dos antecedents. Onze de les menors l'han reconegut i en la seva declaració ell ha confessat tots els fets. Després de passar a disposició judicial, ha ingressat a la presó.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut