Futbol

Cristiano inunda de "Llàgrimes d'or" les portades de la premsa portuguesa

La imatge de Cristiano Ronaldo amb la seva segona Pilota d'Or aclapara totes les portades de la premsa esportiva. Les "Llàgrimes d'or" és el titular més repetit aquest dimarts a la premsa portuguesa. Fins a tres diaris d'abast nacional dediquen la primera pàgina al jugador portuguès del Madrid.

Actualitzat

La imatge de Cristiano Ronaldo amb la seva segona Pilota d'Or acapara totes les portades de la premsa esportiva. Les "Llàgrimes d'or" és el titular més repetit aquest dimarts a la premsa portuguesa. Fins a tres diaris d'abast nacional dediquen la primera pàgina al jugador portuguès del Madrid.

El diari esportiu francès "L'Equipe", parla de "crueltat" a l'hora de referir-se a la desil·lusió que va tenir Frank Ribéry. El diari reconeix que el jugador francès hi confiava i que ha tingut una gran decepció. Els argentins s'ho han pres amb més calma. L'esportiu "Ole", en un racó de la portada titula "Messi, 4-Cristiano, 2", en referència a les pilotes d'or guanyades per cadascun.

En l'àmbit espanyol, "As" ha escollit el titular "Va guanyar el millor" i opta pel format de llençol per embolcallar portada i contraportada amb una fotografia del moment en què Cristiano va alçar el guardó a Zuric. "Marca", en canvi, titula "Va plorar" amb una imatge del jugador emocionat i afirma que "commou el futbol amb la seva emocionada reacció després de guanyar la Pilota d'Or" i demostrar a Zuric "la seva cara és desconeguda i humana".

A nivell català, 'Mundo Deportivo" i "Sport" destaquen també la victòria de Cristiano a la votació però el segon rotatiu assegura, en portada, que "aquest cop no va guanyar el millor".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut