Barcelona

Castells diu que "es va fregar" la falta de respecte institucional a Maragall

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha criticat en una entrevista a Catalunya Ràdio el tracte que ha rebut Pasqual Maragall en els dos anys i mig de president de la Generalitat. "Hi ha hagut moments en aquesta llarga etapa en la qual s'ha fregat la falta de respecte a la persona i a la institució", ha indicat. Castells ha indicat que durant la negociació de l'Estatut "hi ha hagut afirmacions que no han estat les més afortunades" i que "hi ha situacions que es podrien haver resolt d'una altra manera".

Actualitzat
Segons l'opinió d'Antoni Castells, "més que errors des d'una part i una altra, govern espanyol i Generalitat, hi ha hagut un desgast important perquè la tensió, la turbulència, d'aquest període de temps si en algú s'ha concentrat és en el president de la Generalitat". "Ha estat el parallamps de moltes de les crítiques i atacs a Catalunya, ha dit el conseller d'Economia.

Castells ha negat que Maragall renunciï a ser candidat perquè se sent sol. "És una persona molt estimada pel PSC i en forma part. Sap que no està sol. Ha tingut l'escalfor de tothom i especialment durant la campanya de l'Estatut", ha dit.
Anar al contingut