Ral·li

Alemanya serveix un nou triomf a Sébastien Loeb i el francès ja lidera el Mundial

Alemanya és territori Loeb. El francès ha guanyat el ral·li del país germànic per setè cop -és l'únic que sap què és triomfar-hi- i s'ha situat líder del Mundial. El domini del pilot de Citröen ha estat aclaparador i en l'última jornada només ha hagut de conservar el motor i no arriscar per proclamar-se vencedor. Segon ha acabat el seu company d'equip, el càntabre Dani Sordo. La lluita més emocionant, en canvi, ha estat la que han mantingut pel tercer lloc Mikko Hirvonen i François Duval. Ha estat aquest últim qui, finalment, ha pujat al podi.

Actualitzat

Sébastien Loeb ha guanyat totes les edicions del ral·li d'Alemanya celebrades fins al moment, set. L'última, aquest cap de setmana. El francès ja va guanyar la prova divendres i durant la resta de jornades s'ha limitat a conservar l'avantatge que tenia respecte als seus rivals. A diferència dels ral·lis anteriors, Mikko Hirvonen no ha estat qui més dificultats li ha plantejat a Loeb sinó que ha estat el seu company a Citröen, Dani Sordo, qui sense fer-li ombra més s'ha acostat als seus temps. L'espanyol ha estat segon.

La lluita més aferrissada és la que han mantingut dos pilots de Ford, un d'oficial, Mikko Hirvonen, i un representant d'un equip satèl·lit, François Duval, per la tercera plaça. El finlandès no ha tingut el seu dia i ha estat el belga qui s'ha endut el seu duel particular i ha completat el podi.

Amb aquests resultats, Loeb passa a liderar el Mundial amb 76 punts, quatre més que Hirvonen. Sordo és tercer però amb només 43 punts.

Anar al contingut