Aleix Garcia, en un partit de lliga amb el Girona
Aleix Garcia, en un partit de lliga amb el Girona (Europa Press)
Girona

Aleix Garcia avisa el Barça: "Lluitarem per la segona plaça"

En una entrevista al programa "Gol a gol", del canal Esport3, el d'Ulldecona s'ha mostrat favorable a jugar la Champions al seu estadi, a Montilivi

Redacció Esport3Actualitzat

Aleix Garcia ha estat al plató del programa "Gol a gol", d'Esport3, després de la gesta d'ahir contra el Barça. A banda de la victòria per 4 a 2 a Montilivi, l'equip va aconseguir l'objectiu de classificar-se per primera vegada a la Champions. 

El jugador encara no es creu el que va passar dissabte i ha reconegut que "costa assimilar el que hem aconseguit". Per ell, la temporada ha estat una bassa d'oli. Ha reconegut que l'equip --i ell, personalment-- ha trobat a faltar Oriol Romeu, però admet que han sabut refer el mig del camp. 

Tampoc ha donat importància al moment de tensió que va passar amb Míchel arran de l'entrevista en què va reconèixer que li agradaria jugar amb el Barça: 


Aposta per Montilivi per a la Champions

També s'ha referit a on jugarà l'equip la competició europea la temporada que ve, donades les reduïdes dimensions de l'estadi. El d'Ulldecona voldria jugar-la al seu estadi, a Montilivi, ja que ha reconegut que allà tenen "una sintonia especial amb l'afició":


L'equip té ganes d'aconseguir coses i això es nota. El mateix Míchel, després de guanyar el Barça, avançava els pròxims desafiaments:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut