Míchel pica la cresta a Aleix Garcia per dir que voldria jugar al Barça: "S'ha equivocat"
Aleix Garcia ha estat el protagonista de la prèvia de Copa (Europa Press)
Girona

Míchel pica la cresta a Aleix Garcia per dir que voldria jugar al Barça: "S'ha equivocat"

L'entrenador del Girona retreu al capità que digués públicament que li agradaria jugar algun dia al Barça, i llança un missatge a l'afició: "Vull que la gent sigui del Girona al 100%"

Redacció Esport3Actualitzat

Ras, curt i contundent. "L'Aleix s'ha equivocat." Míchel ha tocat la cresta al jugador del Girona Aleix Garcia, que aquest dimarts va reconèixer públicament que "li agradaria jugar al Barça" a només quatres dies del Barça-Girona a Montjuïc. L'entrenador del Girona ha aprofitat aquesta declaració per llançar un missatge a l'afició gironina i una reflexió.

"L'Aleix s'ha equivocat, però res més. Me'n recordo molt de quan jugava a les categories inferiors del Rayo. Als partits a Vallecas contra el Madrid, se celebraven més els gols del Madrid que del Rayo. Jo espero que a Girona, a poc a poc, els seguidors siguin només del Girona. Aquest és el missatge per a la nostra afició. Necessitem gent 100% del Girona. I hem començat un projecte que crec que ho pot fer possible."


De fet, Míchel ha deixat Aleix Garcia fora de la convocatòria contra l'Oriola de la Copa del Rei. Però no com a càstig per les declaracions, sinó per donar-li descans. També tindran descans el porter Gazzaniga, a més de David López, Dovbyk, Blind, Iván Martín i Eric Garcia. És una convocatòria farcida de jugadors del filial. Míchel ha confirmat que Almena serà titular i debuten en una llista amb el primer equip Arango i Enric Garcia.

Quan li han preguntat a Míchel si li agradaria entrenar el Barça, aquesta és la seva resposta:

"Jo estic a l'equip on vull estar. El que jo necessito és estar centrat al 100% en el present perquè és quan jo treballo millor. Mai el meu cap està pensant en el futur. Mai."

El partit de demà servirà per donar minuts a jugadors que fins ara no han tingut oportunitats. Pablo Torre, Solis o Ibra Kebe tindran l'ocasió per demostrar a Míchel que pot comptar amb ells. L'entrenador madrileny avisa que no s'hi val a cap tipus de relaxació i alerta del perill de la segona ronda de la Copa del Rei.

"Espero la millor versió dels nostres jugadors. És una eliminatòria a partit únic, al seu camp. Si no estem centrats, podem quedar fora de la Copa. Jo ara només estic centrat en Oriola. Només tinc això al cap. Tenim plantilla per jugar dues competicions. Necessito tothom centrat."

 

Anar al contingut