Dissabte variable, sense jaqueta al migdia i amb algun ruixat de tarda

RedaccióActualitzat

Tornen a pujar les temperatures aquest cap de setmana, i ja som al mes de maig, que els dies són més llargs i el sol és força alt sobre l'horitzó. El dia dura unes catorze hores i el sol està tan amunt com a começaments del mes d'agost. Aquest cap de setmana estarem uns tres graus per sobre de les temperatures normals per a l'època, però també som al maig, i ja se sap que "pel maig, cada dia un raig".

Dissabte variable, amb ruixadets de tarda

Dissabte serà el dia amb més estones de sol del cap de setmana, però tot i així veurem passar núvols alts al llarg de la jornada, i alguns núvols més compactes pel terç nord. El matí serà de temperatura molt agradable, mentre s'estigui en un lloc assolellat.

A la tarda es mantindrà aquesta dinàmica de núvols prims, que en molts casos no impediran la sensació de sol. Cauran alguns ruixats a l'Alt Pirineu i a l'Aran, però deixaran quantitats molt poc abundants.

Temperatura cap amunt

Hem registrat una pujada de les mínimes i amb les màximes passarà el mateix. Els registres del migdia escalaran de 4 a 6 ºC a una gran part de l'interior del país i a la Costa Daurada. A la Costa Central i la Costa Brava no pujaran tant. En alguns punts del centre, sud i oest del país s'arribarà als 27 a 28 graus a migdia.

I diumenge...

Diumenge arribarà un front amb més aire fred en alçada, i això portarà més ruixats de tarda.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut