Barcelona

Últim diumenge de campanya: uns pensen en el 27-S; els altres demanen acabar amb la corrupció

Actualitzat

Els partits acaben amb l'últim cap de setmana de campanya amb dos missatges ben definits. Per una banda CIU i ERC pensen en obtenir la majoria de cara al 27S. D'altra banda, l'oposició demana fer net i acabar amb la corrupció. El PP ha tirat més per l'aspecte cultural en aquesta ocasió.

Artur Mas a Girona i Xavier Trias a Montjuïc

Passejada a Girona en temps de flors. El candidat de CiU a la reelecció, Carles Pugidemont, ha tingut el suport d'Artur Mas, mentre està de gira per comarques gironines. Un Mas que ha posat en valor la capacitat de l'alcaldable de sumar gent d'altres formacions, ha dit, on Convergència i Unió es presenta amb el grup escindit del PSC Avancem. I això és el que Mas vol per al país en uns moments que són i seran, diu, molt complicats.

A Barcelona, Xavier Trias ha explicat que diumenge que ve els ciutadans hauran d'escollir entre dos models de ciutat.

L'alcaldable de CiU és partidari que la llista més votada intenti formar govern. Ni tan sols s'ha plantejat que no sigui Convergència i Unió.

Jaume Collboni a Les Planes, Iceta a Lleida i Chacón a Esplugues

El candidat socialista ha dit que Barcelona és més que dues visions reduccionistes de la ciutat, les que representen Trias i Colau. Davant de les enquestes que li auguren mals resultats, Collboni es mostra convençut que donaran la sorpresa i que guanyarà perque aquest exèrcit d'indecisos acabarà votant amb el cap i amb el cor.

Iceta, el líder del socialistes, que ha donat suport a l'alcaldable de Lleida, ha dit que Ciutadans és el gran beneficiat de les polítiques de CiU, i també s'ha referit a les enquestes.

Qui també ha entrat en campanya ha estat Carme Chacón, que ha donat suport a la candidata d'Esplugues.

Alberto Fernández Díaz al Born

Alberto Fernández ha presentat les seves propostes de cultura davant del Born, un centre amb una orientació que el PP vol canviar.

Fernández diu que la cultura ha de ser de caràcter universal i acusa Xavier Trias de tenir una visió local i reduccionista. També l'ha acusat de practicar la censura per no permetre el rodatge de la sèrie de televisió "Isabel" a Barcelona i els cartells del Word Press Photo amb la imatge d'un torero.

ERC a Barcelona

Diferents moviments de l'òrbita socialista s'han sumat a Esquerra per reclamar un "SÍ" a un país nou, amb més justícia social i sense corrupció. Per aconseguir-lo, ressalten la importància d'aquestes eleccions.

Junqueras ha dit que el nou país comença en les ciutats i Bosch ha animat la gent perquè no es desinfli.

Ada Colau a Barcelona

Acompanyada de l'historiador Josep Fontana, que tanca la llista de Barcelona en Comú, Ada Colau ha reivindicat la memòria històrica i col·lectiva per aconseguir una societat millor

A la tarda, ha demanat aplicar ja a Barcelona la llei catalana contra l'homofòbia.

La CUP fa l'acte central a Barcelona

Míting de la CUP a Sant Andreu, on ha reivindicat que la democràcia comença amb el municipalisme i la força de la gent. Per a Barcelona proposen la gestió directa dels serveis públics i transparència.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut