Acord de la Junta Electoral Central
Acord de la Junta Electoral Central

La Junta Electoral considera que la Via Lliure és un acte de campanya

La JEC obliga TV3 i Catalunya Ràdio a dedicar el mateix temps de la retransmissió de la Via als partits que no hi participen

RedaccióActualitzat

La Junta Electoral Central (JEC) ha estimat parcialment els recursos presentats pel Partit Popular i el PSC sobre la cobertura que Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals farà de la Via Lliure d'aquest divendres a la Meridiana.

La Junta Electoral Central rectifica la resolució de la Junta de Barcelona i obliga TV3 i Catalunya Ràdio a compensar informativament les candidatures que no participaran en la Via Lliure de la Diada.

La Junta Central estableix que els mitjans públics catalans hauran d'oferir espais informatius a aquestes llistes en un dia festiu i en la mateixa franja horària i duració en què es faci la retransmissió en directe de la manifestació i seguint criteris de proporcionalitat.

La CCMA ofereix entrevistes als partits que no participen en l'acte de la Meridiana 

TV3 i Catalunya Ràdio mantindran la retransmissió, aquesta tarda, de la Via Lliure, després de la resolució de la Junta Electoral Central d'ahir. La Corporació fa prevaler el dret a la informació dels ciutadans  i, com li dicta la Junta, ha ofert als partits que no participaran en la marxa de la Meridiana un espai informatiu d'entrevistes. Serà diumenge a la tarda en emissió simultània per TV3 i Catalunya Ràdio.

DOCUMENTS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut