Barcelona

La CCMA presentarà un recurs a la Junta Electoral per no haver pogut fer les entrevistes "compensatòries" a la Via Lliure

La Corporació reitera que la competència per determinar els continguts informatius correspon als mitjans públics de comunicació, no als partits polítics

RedaccióActualitzat

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals recorrerà a la Junta electoral Central per no haver pogut fer les entrevistes "compensatòries" als partits que no van participar en la Via Lliure. 

En un comunicat, la CCMA reitera que la competència per determinar els continguts informatius correspon als mitjans públics, no als partits polítics.

La CCMA argumenta que no comparteix el criteri de la resolució de la Junta que afirma que les entrevistes proposades no són un espai informatiu i que la Corporació no compensa les formacions polítiques que, al parer de la JEP, surten perjudicades per la cobertura informativa de la Via Lliure.

La CCMA es remet a l'acord de la Junta Electoral que obligava TV3 i Catalunya Ràdio a oferir a aquest partits "espais informatius", sense especificar les característiques de contingut. I argumenta que l'entrevista és un "espai informatiu".

En el comunicat, la Corporació recorda que, en la Diada, es va donar cobertura als participaven en la convocatòria amb 3 minuts i 43 segons i als partits que no hi participaven amb 2 minuts i 3 segons.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut