Madrid

El ministre de l'Interior culpa Mas de convertir Barcelona en un "focus d'inestabilitat"

Jorge Fernández Díaz fa responsable el president de la Generalitat de la victòria d'Ada Colau a la capital catalana

RedaccióActualitzat

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha responsabilitzat el president de la Generalitat, Artur Mas, del triomf d'Ada Colau a Barcelona i de convertir la ciutat en un "focus d'inestabilitat". En un acte públic a Madrid, Fernández Díaz ha destacat que els electors han castigat especialment CiU a Barcelona, on s'ha imposat la plataforma que inclou Podem, ICV, Esquerra Unida i Alternativa, Procés Constituent i Equo.

En al·lusió al procés sobiranista, el ministre ha dit que que "si no s'hagués iniciat aquest esbojarrat camí que no porta enlloc, no hi hauria hagut aquest resultat electoral a Barcelona que fa que la ciutat sigui molt difícilment governable i, per descomptat, un focus d'inestabilitat". Una situació, ha afegit, que no convé ni per al progrés ni el creixement econòmic. Segons Fernández Díaz, "el president de Generalitat hauria de prendre nota de cap a on està dirigint el conjunt de Catalunya, i Barcelona en particular, en aquests moments."

El ministre també ha reconegut que els resultats del PP no han estat tan bons com els que esperaven. Ha afirmat que, "sens dubte", els casos de corrupció que afecten els populars han passat factura al partit, i ha assenyalat que l'electorat de la seva formació és "molt exigent."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut