Sant Joan Despí

Nebrera no acceptarà cap càrrec al PPC si perd

La diputada del PP català Montserrat Nebrera, que aquest cap de setmana disputarà la presidència del partit a Alícia Sánchez-Camacho, diu que si perd el congrés no acceptarà càrrecs en la nova executiva. Nebrera ha assegurat, a "El matí de Catalunya Ràdio", que si no guanya, mantindrà la seva aposta crítica fins que sigui majoritària dins del PP català. La candidata alternativa a la presidència del Partit Popular de Catalunya ha reconegut que se sent "traïda" per Alberto Fernández Díaz, però ha insistit que pensa mantenir-se com a candidata, perquè creu positiu que Alícia Sánchez-Camacho s'hagi d'enfrontar a algú per la presidència per legitimar-se en el lideratge del partit.

Actualitzat
"En cas que perdi continuaré treballant per les idees." Nebrera ha indicat que si no guanya la presidència del PPC en el pròxim congrés no acceptarà cap càrrec a la nova executiva. Nebrera s'ha mostrat contundent: "Esperaré i esperaré en les condicions que sigui possible. No puc disposar per veure què serà de mi en les pròximes eleccions autonòmiques o generals..., però fins on sigui possible jo esperaré." La diputada popular ha tornar a insistir que "podria tornar a la meva feina, però ara ja hi ha massa gent que creu en el canvi".

Líder legitimada

Nebrera, en unes declaracions al programa "Els matins d'estiu", ha insistit que ella hauria pogut formar una candidatura que aglutinés membres de la candidatura de Sirera i de Fernández Díaz, però que acata la decisió de Génova. La candidata alternativa a la presidència del PPC s'ha refermat en la seva decisió d'enfrontar-se a Alícia Sánchez-Camacho i ha argumentat que "si no s'enfronta a ningú no sortirà legitimada, i jo estic disposada a córrer aquest risc".

Nebrera no ha volgut entrar a valorar per què Génova a escollit l'única candidata a Catalunya que en les últimes eleccions no va obtenir cap escó, concretament per Girona. "L'hi haurien de preguntar al president, però jo no crec que els candidats s'hagin de mesurar segons un resultat electoral", ha declarat.

"Traïda per Alberto"

Nebrera ha explicat que després que el PP ha nomenat Alícia Sánchez-Camacho candidata a la presidència del PPC s'ha sentit "una mica traïda" per Alberto Fernández Díaz. Nebrera ha dit que té la sensació "que això no ve d'ara" i que abans de conèixer la candidatura de Camacho ja havia tingut "la intuïció que alguna cosa no funcionava".

Política "transparent i renovadora"

La diputada ha admès que no hi ha grans diferències ideològiques entre ella i la candidata oficial, Alícia Sánchez-Camacho, però que creu que ella representa una cultura política més plural, transparent i renovadora.
Anar al contingut