BARÇA

Xavi s'hi posa ben d'hora en el seu primer entrenament

El nou tècnic barcelonista ha arribat a la Ciutat Esportiva dues hores i mitja abans de l'entrenament.

Francesc LatorreActualitzat

A les 8:35 del matí, Xavi Hernández entrava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Dues hores i mitja abans del primer entrenament, programat per a les onze del matí. Als jugadors els ha citat a les 9, tot i que n'hi ha que també han arribat abans. Declaració d'intencions del de Terrassa, que ja va avisar en la seva presentació que treballarà per millorar l'ordre i la disciplina interna.

 

Abans de començar a entrenar i encara dins del vestidor, Joan Laporta ha presentat el nou tècnic a la plantilla, on Xavi hi té molts coneguts però també jugadors que no van coincidir amb ell. El mateix Xavi, acompanyat del seu staff, els ha dirigit unes paraules abans de sortir a la gespa. Els ha traslladat ja les seves intencions a nivell futbolístic i els ha mirat de convèncer que el grup és capaç de capgirar la situació.

 

També hi han estat presents el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, el director de futbol, Mateu Alemany, el director de l'àrea internacional, Jordi Cruyff, i el responsable de la secretaria tècnica, Ramon Planes.

 

Nico, Eric i Piqué no es perden el primer entrenament de Xavi

Entre lesionats i jugadors convocats amb les seves seleccions, Xavi ha hagut de convocar set jugadors del filial per a la seva primera sessió com a tècnic culer: Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Ez Abde, Jutglà, Aranda i I. Akhomach. Jordi Sunyer ens analitza al Gol a Gol aquests jugadors que agraden a Xavi.

 

 

Quatre dies després d'haver-se acomiadat dels seus antics jugadors de l'Al-Sadd, el club ha compartit algunes imatges d'aquesta primera salutació de Xavi amb els seus nous pupils:

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut