Xavi, emocionat en el seu àpat de comiat (@AlsaddSC)
Xavi, emocionat en el seu àpat de comiat (@AlsaddSC)
Barça

Xavi s'emociona en el comiat amb els jugadors de l'Al-Sadd

El proper entrenador del Barça s'acomiada entre llàgrimes dels deixebles que deixa al club qatarià

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández recordarà aquest divendres com una muntanya russa de sensacions.

El mateix dia que el Barça i el seu actual club, l'Al-Sadd, arribaven a un acord per desvincular l'entrenador de Terrassa, via el pagament de la clàusula alliberatòria, el tècnic s'ha hagut d'acomiadar dels que han estat fins avui els seus pupils. En un àpat en què tampoc ha faltat el seu staff tècnic, Xavi ha dirigit unes paraules als seus jugadors i, un cop acabat, no ha pogut contenir les llàgrimes d'emoció.

 

 

El club àrab ha publicat a Twitter una galeria d'imatges del comiat de Xavi

Xavi Hernández serà el nou entrenador del Barça, però serà necessari pagar la clàusula alliberatòria per desvincular-lo de l'Al-Sadd. El Barça i el tècnic de Terrassa es repartiran l'abonament dels 5 milions exigits per l'equip qatarià, sense especificar les quantitats que posarà cadascuna de les dues parts.

Quan encara s'estan polint els últims serrells de l'operació, sembla clar que s'establiran acords de col·laboració entre els dos clubs amb la intenció que es puguin acabar de recuperar tots els diners de l'import de la clàusula amb l'organització d'amistosos. 

La delegació blaugrana té la intenció de tornar aquest dissabte a Barcelona, i esperen que Xavi s'hi afegeixi, per despertar-se i viure el somni fet realitat d'un noi de La Masia.

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut