Barça

Wijnaldum, l'aposta de Koeman

El jugador neerlandès, titular els últims quatre anys al Liverpool, aportaria poder físic i arribada al mig del camp blaugrana

Lluís CervellóActualitzat

A la llista de peticions de Ronald Koeman hi destacava un nom, el de Georginios Wijnaldum. És l'home escollit per reforçar el mig del camp blaugrana, on el tècnic li vol donar el protagonisme que ha tingut sempre allà on ha anat i també a la selecció neerlandesa.

Molt fort físicament, té una gran capacitat per cobrir molts espais del terreny de joc, defensivament i en atac. Bo en la recuperació i en les ajudes, destaca sobretot per la seva arribada des de segona línia. Suma 105 gols oficials en 13 temporades entre Holanda i Anglaterra.

Wijnaldum es va fer futbolísticament al Feyenoord, on va debutar amb 16 anys, i des de llavors no ha deixat de créixer com a jugador. A l'Eredivisie va seguir destacant amb el PSV Eindhoven i d'aquí va fer el salt a la Premier League.

Wijnaldum
Wijnaldum, celebrant un dels 19 gols que ha fet amb el Liverpool en quatre temporades

Va brillar en la seva arribada al Newcastle, el 2015. L'equip va baixar, però el seu rendiment va cridar l'atenció del Liverpool. Les últimes quatre temporades ha estat titular indiscutible a l'equip de Jürgen Klopp. Wijnaldum va ser peça clau en la derrota del Barça a Anfield en les semifinals de la Champions 18-19. Ell va marcar dos dels quatre gols en la remuntada dels anglesos.

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut