Barça

Wagner Ribeiro: "El PSG pagarà la clàusula de rescissió de Neymar i el presentarà a finals d'aquesta setmana"

El representant brasiler, que ha entrat en l'operació per assessorar l'encara davanter blaugrana, ha declarat que pagaran la clàusula de rescissió de 222 milions d'euros al Barça i serà presentat com a nou jugador del PSG al llarg d'aquesta setmana

Actualitzat

Al migdia, les càmeres de TV3 han pogut captar el moment que Neymar, el seu pare i l'agent Wagner Ribeiro han arribat a l'Aeroport del Prat per agafar un vol i prendre's uns dies per descansar abans d'acabar de tancar el traspàs al París Saint-Germain.

El representant brasiler, que ha entrat en l'operació per assessorar el davanter, ha declarat que pagaran la clàusula de rescissió de 222 milions d'euros al Barça i serà presentat com a nou jugador del PSG al llarg d'aquesta setmana. "El PSG pagarà la clàusula de Neymar i el presentarà a finals d'aquesta setmana", ha afirmat Ribeiro, abans d'agafar un vol al costat de Neymar i el seu pare per tancar el fitxatge de l'internacional brasiler per l'equip francès.
   
Abans d'agafar aquest vol, a les 14.15 hores a la terminal corporativa de l'aeroport del Prat, Ribeiro s'ha reunit amb Neymar i el seu progenitor, durant aproximadament una hora i mitja, a la casa que la família té al barri barceloní de Pedralbes, per tractar detalls de la negociació. Fins allà han arribat el jugador i el seu pare, després d'un agitat matí que ha començat a les 9.00 hores, quan Neymar s'ha personat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per entrevistar-se breument amb el que encara és el seu entrenador, Ernesto Valverde, i acomiadar-se dels seus companys. A continuació, s'ha traslladat, al costat del seu pare, a les oficines del FC Barcelona, on els esperaven el director executiu, Òscar Grau, i el director de futbol, Raúl Sanllehí.
   
Els executius de l'entitat blaugrana han informat Neymar que el Barça no rebaixarà ni un euro la clàusula de rescissió i que, de moment, tampoc no pensa pagar-li la prima de renovació de 26 milions d'euros que havia de cobrar després d'ampliar el seu contracte fins al 30 de juny del 2021. Aquesta quantitat, el club l'ha dipositada davant de notari a l'espera que se solucioni un fitxatge que podria incomplir les regles del joc net financer que estableix la UEFA.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut