Thomas Müller avisa el Barça després de la Pilota d'Or
Thomas Müller avisa el Barça després de la Pilota d'Or. (Foto: EFE)
Futbol

Thomas Müller amenaça el Barça després de la Pilota d'Or

En un escrit al seu perfil de Linkedin, li vol fer pagar la no nominació de Robert Lewandowski com a guanyador de la Pilota d'Or

Redacció Esport3Actualitzat

L'elecció de Messi com a Pilota d'Or ha generat molta controvèrsia, a Madrid, com era previsible, però també a Alemanya, amb portades i articles en alguns diaris, i ara també amb clams de jugadors a favor de Robert Lewandoski.

El jugador del Bayern Thomas Müller ha estat el que més explícitament ha manifestat el seu desacord.

En unes declaracions al seu perfil de Linkedin, l'alemany qualifica de "decepció" que Leo Messi fos coronat amb la seva setena Pilota d'Or i explica que aquest fet li dona una motivació extra de cara al partit de Champions contra el Barça.

"Des del punt de vista bavarès, polonès i també alemany, la gala de la Pilota d'Or va ser definitivament una decepció. No em va sorprendre la decisió, va ser una cosa similar al que va passar amb Franck Ribéry el 2013."

I ha afegit:

"Tenim grans jugadors a la Bundesliga, i ens calen més èxits internacionals per al reconeixement mundial, això també és una gran motivació per a mi per fer tot el possible i intentar portar la Champions a Munic i mostrar al món el que està passant, i la propera oportunitat per demostrar-ho és el pròxim dimecres en el partit contra el Barça"

 

Més clar, l'aigua. Unes declaracions que escalfen un duel on el Barça es juga la seva continuïtat a la Champions i que es podria acabar jugant a porta tancada.

ARXIVAT A:
Pilota d'Or
Anar al contingut