Pilota d'Or

Leo Messi conquereix la seva setena Pilota d'Or

La Copa Amèrica amb l'Argentina ha estat determinant perquè s'emporti el guardó per segona vegada consecutiva. Messi s'ha imposat al poder rematador de Lewandowski

Redacció Esport3Actualitzat

Lionel Andrés Messi ha fet un pas més cap a l'eternitat esportiva en ser proclamat guanyador de la Pilota d'Or per setena vegada en la seva carrera, i la segona consecutiva, després de la cancel·lació del premi el 2020 a causa de la pandèmia de covid-19. En la votació organitzada per la revista France Football, Messi ha superat el davanter del Bayern de Munic Robert Lewandowski, el migcampista del Chelsea Jorginho Frello i el punta del Reial Madrid Karim Benzema, entre altres candidats. L'obsessió de Cristiano Ronaldo "d'acabar la seva carrera amb més Pilotes d'Or que Messi", segons va revelar el redactor en cap de la revista francesa, Pascal Ferré, és cada cop més lluny de fer-se realitat.

Leo Messi i Cristiano Ronaldo en una gala de la Pilota d'Or

Messi s'ha endut el guardó tot i haver viscut un dels anys menys brillants de la seva trajectòria esportiva. Va poder celebrar el seu últim títol amb el Barça, la Copa del Rei aconseguida davant de l'Athletic Club, però sobretot, el seu gran èxit va ser la consecució de la seva primera Copa Amèrica absoluta, al mateix temps el primer gran títol que aconsegueix amb l'albiceleste. Fora d'això, ha estat un any més aviat traumàtic per la seva sortida del Barça i per les seves dificultats d'adaptació al París Saint-Germain, amb el qual només ha anotat un gol en set partits de Lliga. Amb tot, els cent vuitanta periodistes de tot el món que han participat en la votació continuen considerant que, actualment, tot i els seus 34 anys, ningú al planeta és millor que Lionel Andrés Messi.

El podi de la Pilota d'Or 2021 en categoria masculina ha estat:

  1. Leo Messi (FC Barcelona, PSG): 613 punts
  2. Robert Lewandowski (Bayern de Múnic): 580 punts
  3. Jorginho (Chelsea): 460 punts

L'exblaugrana ha tingut un detall de geni quan des de dalt de l'escenari ha reclamat la Pilota d'Or 2020 per Robert Lewandowski:

ARXIVAT A:
Pilota d'OrMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut