Barça

El Bayern-Barça es jugarà a porta tancada

El Barça confirma que es jugarà la classificació pels vuitens de final de la Champions sense públic per l'increment de casos de coronavirus a Baviera

Actualitzat

El Bayern de Munic-Barça de dimecres que ve, en què l'equip blaugrana es jugarà l'accés als vuitens de final de la Lliga de Campions, es jugarà sense públic. El Barça ho acaba de confirmar amb aquesta publicació a xarxes socials.

 

 

Dimecres el primer ministre de Baviera, Markus Söder, va anunciar que els partits de futbol en aquest land alemany es jugaran, almenys d'aquí al final de l'any, a porta tancada.  

Això inclou, a més del partit de dimecres, dos partits més de Bundesliga del Bayern, i també dos partits de l'Augsburg i del Greuther Fürth, els altres equips bavaresos a les dues primeres categories del futbol alemany.

 

Söder es mostra convençut que aquesta mesura s'ha d'implantar a tot el país per frenar l'expansió de la quarta onada de la covid-19. De fet, ho proposarà en una reunió entre estats federats i el govern federal prevista per a aquest mateix dimarts.      

"És important decidir avui de forma unitària per a tot el país que no s'admeti espectadors. Si això no funciona a nivell federal, ho farem sols a nivell de Baviera. El futbol té una funció important com a exemple. Ara mateix hem de reduir els contactes a tot arreu."

La incidència acumulada ha baixat lleugerament aquest dimarts a Baviera i se situa en 618,2 noves infeccions per cada 100.000 habitants.  


 

Anar al contingut