Iker Casillas, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Iker Casillas, indignat amb la concessió de la Pilota d'Or a Leo Messi

L'exporter del Reial Madrid no està d'acord amb el setè premi a l'exblaugrana, i creu que no s'ha valorat bé qui han sigut els millors futbolistes de la temporada

Actualitzat

Iker Casillas va ser una de les víctimes predilectes del jove Leo Messi. Però malgrat haver patit el talent de l'argentí, l'exporter del Reial Madrid considera injust que l'argentí hagi rebut la seva setena Pilota d'Or. Així es desprèn del seu missatge a les xarxes socials, un cop es va conèixer el guanyador de l'edició del 2021:

"Cada vegada em costa més creure en això dels premis del futbol. Per a mi, Messi és un dels 5 millors jugadors de la història, però s'ha de començar a saber catalogar qui són els més destacats al final d'una temporada. No és tan difícil, punyeta! Ho fan difícil altres!"

 

El vot espanyol: 6 punts per a Benzema

Casillas, segurament, hauria estat més d'acord si la classificació final hagués coincidit amb la votació que va fer l'únic votant espanyol, Alfredo Relaño, que va donar a conèixer el seu veredicte a la cadena COPE. El president d'honor del diari As va donar 6 punts a Karim Benzema, 4 a Robert Lewandoswski, 3 a Leo Messi i 2 a Cristiano Ronaldo. No va tenir present en la seva votació ni el blaugrana Pedri, ni tampoc el català Gerard Moreno, que eren els dos futbolistes espanyols entre els 30 finalistes.

 

 

ARXIVAT A:
Pilota d'Or
Anar al contingut