Skjelmose ha guanyat el Tour de Suïssa davant d'Ayuso i Evenepoel
Skjelmose ha guanyat el Tour de Suïssa davant d'Ayuso i Evenepoel (EFE)
Ciclisme

Skjelmose guanya el Tour de Suïssa per 9 segons sobre Juan Ayuso

El corredor danès del Trek-Segafredo Mattias Skjelmose Jensen ha guanyat el Tour de Suïssa. La contrarellotge final l'ha guanyada el ciclista valencià Juan Ayuso, però li han faltat 9 segons per superar Skjelmose a la general

Arcadi AlibésActualitzat

L'última etapa del Tour de Suïssa, una contrarellotge de 25,7 km, ha decidit la classificació general final. El danès Mattias Skjelmose l'afrontava com a líder i a mitjan recorregut ja s'ha vist que no havia de patir perquè el superés Remco Evenepoel, però que sí que podia tenir problemes amb Juan Ayuso. El corredor de l'UAE, que ja va guanyar aquest any la contrarellotge del Tour de Romandia, ho estava fent molt bé, i el danès s'ha hagut d'esprémer fins al final per salvar el mallot groc. Finalment, Ayuso ha estat el guanyador de l'etapa i ha tret a Skjelmose 9 dels 18 segons que li portava a la general.

Remco Evenepoel, que potser ha acusat l'esforç de l'etapa d'ahir, ha estat el segon de la contrarellotge i ha pujat fins al tercer graó del podi final, ja que l'austríac Felix Gall ha tingut una actuació més que discreta i ha perdut 6 llocs a la general en aquesta última etapa.

Tant Ayuso com Skjelmose, així com ahir Evenepoel, han tingut un record pel desaparegut Gino Mäder a l'hora de passar balanç d'aquest accidentat Tour de Suïssa.

Anar al contingut