Champions

Ronaldinho torna aquest vespre al Bernabéu amb la samarreta del Milan

Avui es completa la tercera jornada de la Lliga de Campions i el partit més interessant és el que enfrontarà el Reial Madrid, sense Cristiano Ronaldo, amb el Milan, sense Gattuso. Però tot i aquestes absències el partit no perd atractiu. Ronaldinho, ara amb la samarreta "rossonera", torna a l'estadi d'on va sortir ovacionat quan era el rei del Barça. I també serà un partit molt emotiu per a Kaká. El brasiler s'enfronta per primera vegada al seu exequip. El Milan està en hores baixes al "calcio" i sense marge d'error en la Lliga de Campions, mentre que els blancs lideren còmodament aquest grup C.

Actualitzat
L'absència per lesió de Cristiano Ronaldo ha convertit Kaká, que juga per primer cop contra el seu anterior club, en un dels grans protagonistes del duel entre el Reial Madrid i el Milan. L'altre és el seu compatriota, l'exblaugrana Ronaldinho, que torna al Bernabéu vestit de "rossonero". La seva actuació és una incògnita, ja que està lluny de la seva millor forma, però la motivació extra de jugar en un dels coliseus on va triomfar com a jugador del Barça podria donar-li un plus de motivació.

El Milan és un equip amb molt d'ofici, però amb una plantilla molt veterana i que, de moment, a l'Scudetto s'arrossega amb més pena que glòria. L'equip de Leonardo és vuitè de la classificació i està a set punts del líder, l'Inter. L'entrenador del Reial Madrid, Manuel Pellegrini, no es refia de mal moment de joc de l'equip italià.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut