Barça

Pedro Rodríguez diu que no està inquiet per la possible arribada d'Alexis Sánchez al Barça

En la Copa Amèrica està triomfant moltíssim Alexis Sánchez, el davanter xilè que vol el Barça. Un futbolista que faria la competència a Pedro Rodríguez. Al jugador de Tenerife, però, no l'espanta la competència. Al contrari, veuria amb bons ulls la incorporació d'Alexis, i també la de Cesc. Com han manifestat els seus companys d'equip en els últims dies, Pedro s'ha mostrat encantat per la possible arribada del mig de l'Arsenal al conjunt barcelonista.

Actualitzat
Pedro ha assegurat que si el club fitxa Cesc i Alexis Sánchez, suposaria una "alegria" per a la plantilla. El blaugrana ha destacat a Alexis "com un gran jugador". "Alexis és molt competitiu i molt dur. Si ve a l'equip seria una alegria perquè els millors jugadors mereixen estar al Barça", ha indicat.

Mai aniria al Madrid


A un costat de la gespa, Thiago Alcántara, i a l'altre, Pedro. Tots dos han coincidit aquest matí en aquest campus a Andorra. Thiago ja hi va ser el cap de setmana, però ha volgut esperar el canari per coincidir-hi. Tots dos tenen motius per estar contents: han renovat fa poc el contracte amb el Barça. Pedro té clar de quin color no el veuran mai vestit. Quan un nen del campus li ha preguntat si mai jugaria al Reial Madrid, el jugador format a la Masia ha deixat clar que en cap cas es podria donar aquesta possibilitat. "Després de tot el que he passat a Barcelona, seria impossible jugar al Madrid", ha dit.

I encara ho ha tingut més clar quan li han preguntat sobre qui és el millor entrenador, evidentment entre Guardiola i Mou. Pedro ha volgut destacar la gran feina de Pep Guardiola al Barça, ja que ha aconseguit el millor "d'estrelles de talla mundial".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut