Marc Márquez, eun una imatge d'arxiu
MotoGP

Márquez reconeix que "aquest tipus de caigudes resten confiança"

El pilot de Cervera descarta que la caiguda fos a causa d'un error de la seva enginyera electrònica

Redacció Esport3Actualitzat

El pilot català Marc Márquez ha patit una forta caiguda durant la segona tanda d'entrenaments del Gran Premi dels Països Baixos de MotoGP, molt semblant a la del 2020 a Jerez.

"Els pilots d'Honda estem tenint molt 'high side' i això et resta confiança, perquè no saps quan et tornaràs a caure d'aquesta manera. Això cal intentar evitar-ho de totes totes perquè és on el pilot es pot fer mal. Estic intentant ajudar-los perquè millorin l'electrònica, que és un punt important si volem seguir millorant."

Sobre aquest punt, el tro de Cervera ha seguit insistint.

"L'electrònica és la que ens lliura d'aquest tipus de caigudes, llevat que, decantant molt o fent algun moviment amb el cos que no toqui, però no ha estat el cas ja que m'ha patinat la roda i no m'ha parat res. No m'ha parat l'electrònica i estic insistint moltíssim per millorar per al futur."

 

Pel que fa a l'electrònica, Marc Márquez ha descartat que hagi estat un error de la seva enginyera electrònica, Jenny Anderson.

"Ella veu altres problemes i intenta ajudar. A poc a poc estan fent un gran equip entre Jenny i Carlo, que són els electrònics del meu costat de taller, juntament amb els japonesos, per millorar aquest tipus de coses. A vegades caus perquè frenes més o entres més ràpid i és error humà, però caigudes com la d'avui és de les que l'electrònica t'ha de salvar."

"No estic enfadat, perquè no m'enfado amb ningú. Estic preocupat, perquè és una de les coses en relació amb la seguretat per als pilots Honda que hem de millorar i si ho millorem, guanyarem en confiança i podem anar més ràpid. Sé que HRC està fent tot el possible per millorar, però hi ha punts que se'ns escapen."

Anar al contingut