Mark Cavendish aixeca els braços per celebrar el seu triomf a Nàpols.
Ciclisme

Mark Cavendish guanya a l'esprint la primera etapa del Giro i es vesteix amb la "maglia rosa" de líder

Mark Cavendish ha guanyat la primera etapa del Giro, de 156 quilòmetres de recorregut amb sortida i arribada a Nàpols, i s'ha convertit en la primera "maglia rosa" de líder. El ciclista britànic de l'equip Omega Pharma-Quick Step s'ha imposat en un esprint reduït per culpa d'una caiguda en el gran grup poc abans de l'últim quilòmetre. Cavendish ha fet valor la seva punta de velocitat i ha creuat primer la línia d'arribada seguit per l'¡talià Elia Viviani i el francès Nacer Bouhanni.

Actualitzat
Mark Cavendish ha guanyat la primera etapa del Giro, de 156 quilòmetres de recorregut amb sortida i arribada a Nàpols, i s'ha convertit en la primera "maglia rosa" de líder. El ciclista britànic de l'equip Omega Pharma-Quick Step s'ha imposat en un esprint reduït de vuit corredors per culpa d'una caiguda massiva en el gran grup poc abans de l'últim quilòmetre. Cavendish ha complert els pronòstics i ha creuat primer la línia d'arribada seguit per l'italià Elia Viviani i el francès Nacer Bouhanni, actual campió del seu país.

Amb les bonificacions pel triomf d'etapa, Cavendish lidera la classificació general amb 8 segons d'avantatge sobre Viviani i 12 respecte Bouhanni. Aquest diumenge es disputarà la segona etapa, una contrarrellotge per equips de 17,4 quilòmetres entre Ischia i Forio, i que podran seguir en directe per Esport3.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut