Ciclisme

Comença a Nàpols el Giro, que es podrà seguir cada dia en directe al canal Esport3

Aquest dissabte comença el Giro. Cada dia es podrà veure pel canal Esport3. La primera etapa és de 130 quilòmetres en circuit a Nàpols amb quatre ascensions a Posillipo. Wiggins, Evans, Nibali i Scarponi es perfilen com els principals candidats a la victòria, i Gesink i Samuel Sánchez estan en un segon graó. Joaquim 'Purito' Rodríguez no hi participa aquest any.

Actualitzat
Joaquim Rodríguez va lluitar fins al final l'any passat perguanyar el Giro, però una fluixa contrarellotge en l'última etapa el va condemnar a la segona posició, darrere del canadenc Ryder Hesjidal. Aquest any no hi haurà el "Purito", centrat en el Tour i la Vuelta, però ben pocs confien que Hesjdal pugui repetir la victòria. Wiggins, Evans, Nibali i Scarponi es perfilen com els principals candidats a la victòria, i Gesink i Samuel Sánchez estan en un segon graó.

La muntanya serà decisiva, amb un final als mítics Tres Cims del Lavaredo el penúltim dia per acabar de sentenciar. Una muntanya que ha vist triomfar Merckx, Fuente i Herrera, entre altres. Però no serà l'única etapa dura. Hi haurà incursió als Alps francesos, amb final al mític Galibier, i també una cronoescalada i una contrarellotge plana. Per haver-hi, fins i tot hi haurà un participant xinès, per primera vegada en la centenària història de la cursa, el corredor de l'equip Argos Ji Cheng.

El Giro estarà present al canal Esport3, que transmetrà en directe els finals d'etapa d'una de les tres grans proves mundials del ciclisme professional, que es desenvoluparà des del dissabte 4 fins al diumenge 26. Les connexions amb els últims quilòmetres de cada etapa es faran a partir de les 14.15, en el cas de la primera etapa de dissabte, i de les 14.45, en la resta de les etapes. Aquestes transmissions no s'oferiran els dilluns 13 i 20 perquè és dia de descans dels corredors. La narració de les transmissions del canal Esport3 d'aquest Giro aniran a càrrec d'Arcadi Alibés i de l'exciclista Àngel Edo, analista tècnic de ciclisme del canal esportiu de TV3.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut