Espanyol

L'estadi de Cornellà-el Prat s'estrena a la Lliga amb un apassionant Espanyol-Reial Madrid

Aquest dissabte juga l'Espanyol i en el seu cas ho fa a casa, al nou estadi de Cornellà-el Prat (20 h), que acull per primera vegada un partit de Lliga. El rival per a aquesta cita tan especial és ni més ni menys que el renovat Reial Madrid, que arriba sense Sergio Ramos, però amb tots els nous galàctics com Cristiano Ronaldo, Kaká i Benzema. Tot i els grans noms, els de Mauricio Pochettino estan disposats a celebrar l'estrena del camp a la Lliga amb els tres punts.

Actualitzat
Iván de la Peña i Fernando Marqués són les novetats en la convocatòria de 20 jugadors de Pochettino. Lo Pelat podria tenir alguns minuts i aportar la seva màgia a un Espanyol que es proposa desmuntar l'artefacte galàctic. El rival, l'escenari i el record de Dani Jarque presagien una gran cita, un partit dels grans.

Bogeria en l'arribada del Reial Madrid, que va arribar divendres al vespre amb totes les estrelles. Unes 300 persones esperaven Cristiano Ronaldo, Kaká, Benzema i companyia. Però, en canvi, s'han quedat a Madrid Sergio Ramos, lesionat, i Pepe, encara sancionat. Pur estil galàctic: tota la pólvora imaginable al davant, però importants llacunes en la defensa.

Divendres encara hi havia cues per aconseguir una de les poques entrades disponibles. Cornellà-el Prat presentarà una entrada impressionant per a l'estrena en la Lliga. Caldrà veure com respon la gespa, que en les últimes hores ha millorat però que fins d'aquí a un mes no estarà en condicions òptimes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut