Espanyol

L'Espanyol prepara la primera final en la lluita per esquivar el descens alleujat per la recuperació de Pape Diop

Els blanc-i-blaus afronten davant del Deportivo el primer de la sèrie de cinc partits contra equips de la zona baixa de la classificació que poden marcar el seu destí. La recuperació de Pape Diop ha estat la bona notícia del dia.

Actualitzat

Constantin Galca és conscient que davant del Deportivo es juga aquest dissabte la seva última carta. I que el Consell de Direcció té bastant clar quins podrien ser els seus substituts. El tècnic ha dirigit la sessió d'aquest matí amb la bona notícia que Pape Diop, que es va fer mal en el colze dissabte passat davant del València, ha treballat amb tota normalitat i no sembla que perilli la seva participació en el proper partit. Hernán Pérez, però, que ja va ser baixa en l'anterior compromís per una lesió muscular als isquiotibials, continua sent dubte.

L'Espanyol obre contra els gallecs una sèrie de partits contra rivals de la zona baixa de la classificació que poden decidir el seu destí. Després del Dépor, els blanc-i-blaus hauran de visitar l'Sporting (dissabte 27 febrer), rebre el Betis (dijous 3 març) i el Rayo (dilluns 7 març), i viatjar a Granada (dilluns 14 març). Cinc partits que el poden allunyar del perill o ficar-lo de ple en la zona de descens.

Víctor Álvarez, en roda de premsa, ha reconegut que el partit de dissabte és "la primera de totes les finals que ens queden. Hem de canviar aquesta dinàmica i començar a sumar". El defensa ha assegurat que "el millor és que depenem de nosaltres mateixos. Tenim uns partits on hem de canviar la dinàmica i sumar molts punts. Estem fora de la zona de descens i depenem de nosaltres mateixos".

El club, conscient del moment difícil pel que passa l'equip, ha posat en marxa una campanya per omplir l'estadi de Cornellà – El Prat aquest dissabte. Cada soci tindrà dret a una entrada gratuïta dins la seva zona fins a esgotar l'aforament, o en la zona més propera possible, a més d'una rebaixa si vol comprar-ne més. Álvarez ha reconegut que "els responsables som els jugadors, els que estem al camp i els que hem de donar-ho tot. Animen a l'afició a seguir donant suport, seguir confiant. Els necessitem. Tots junts podem treure això endavant començant pel partit contra el Dépor".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut