Espanyol

Joan Collet: "La responsabilitat dels jugadors no és salvar el cap de l'entrenador"

L'expresident de l'Espanyol no entén que els futbolistes decideixin el futur de l'entrenador, ha lamentat la falta d'un nou director esportiu i ha demanat la unitat de l'espanyolisme per tirar l'equip endavant

Actualitzat

L'expresident de l'Espanyol Joan Collet no entén que els jugadors decideixin el futur de l'entrenador i s'ha mostrat molt crític amb la gestió del club. Collet ha declarat que quan va decidir destituir Sergio González i fitxar Constantin Galca com a entrenador va ser una elecció molt meditada, però en cap cas consultada als capitans.

"El que no trobo lògic ni trobo bé és que siguin els jugadors els que hagin de dir si salven el cap de l'entrenador o no. Aquesta no és la seva responsabilitat. Els jugadors el que han de fer és sortir al camp, donar-ho tot, que estic segur que ho faran i que ho estan fent. Tenim professionals per tirar això endavant, no entinc cap dubte", ha afirmat Collet.

"Quan es canvia d'entrenador naturalment que no vas als capitans a preguntar. Es va prendre aquesta decisió i crec que en aquell moment va ser l'adequada. Ara no sé si al cap d'unes setmanes algú pot dubtar-ho però es fan les coses en el moment perquè es creuen que són les bones i les oportunes", ha insistit.

Collet també s'ha mostrat preocupat perquè encara no hi hagi un nou director esportiu per substituir Òscar Perarnau, que va decidir deixar el càrrec per raons personals i ha demanat unitat per treure l'equip d'una situació esportiva complicada a només un punt del descens després de sumar 5 dels últims 27 punts en joc. "Un director esportiu és molt important i la seva tasca no s'acaba amb el mercat de fitxatges. Un director esportiu ha d'estar al camp, ha d'anar als entrenaments, parlar amb l'entrenador, amb els capitans, amb l'equip, amb els metges i els recuperadors per saber en quin estat físic estan els lesionats. Esteu parlant que pot haver-hi algun canvi i qui ho ha de fer si no hi ha director esportiu", ha criticat.

"L'únic que dic és que ha d'haver molta unitat i han d'haver-hi líders en el vestidor, en el club, a la graderia per animar i tirar això endavant. Se'ls ha de donar molts ànims als jugadors, si els comencem a xiular, els cridem i els insultem llavors sí que ho veuré molt malament", ha demanat.

Campanya per omplir l'estadi contra el Deportivo

L'Espanyol ha engegat una campanya per omplir el RCD Stadium dissabte que ve contra el Deportivo en un duel de vital importància. Cada soci blanc-i-blau podrà adquirir gratuïtament una entrada de la seva mateixa zona fins a esgotar l'aforament o a la zona més propera possible. El club també activarà una promoció per a més entrades addicionals que vulguin adquirir els socis, a preu rebaixat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut