Futbol

Les xifres avalen la feina de Gerardo Martino en els seus primers 100 dies com a entrenador del Barça

Avui fa cent dies que el Barcelona va anunciar el nom de Gerardo Martino com a entrenador del primer equip. El que va arribar com un reforç d'emergència davant de la recaiguda de Tito Vilanova del càncer està acreditant uns números magnífics a la banqueta del Barça. El Barça de Martino no coneix la derrota en setze partits oficials jugats.

Actualitzat

Avui fa cent dies que el Barcelona va anunciar Gerardo Martino com a entrenador del primer equip. El que va arribar com un reforç d'emergència davant la recaiguda de Tito Vilanova del càncer està acreditant uns números gairebé perfectes a la banqueta del Barça. Aquesta temporada, l'equip blaugrana no coneix la derrota en setze partits oficials jugats.

 

Potser el Barça actual no té la brillantor del "Pep Team", però les xifres avalen la feina de Martino al capdavant del projecte: 16 partits jugats, 12 victòries i 4 empats. Un títol guanyat, la Supercopa d'Espanya, i liderat tant a la Lliga com a la lligueta de la Champions. 40 gols a favor per només 9 en contra, i la porteria a zero en 9 dels 16 partits. El Barça del "Tata" ha començat amb força.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut