Tonali i Zaniolo abans d'abandonar l'hotel de Coverciano
Tonali i Zaniolo captats abans d'abandonar l'hotel de Coverciano
futbol

La policia irromp a l'hotel d'Itàlia: dos internacionals investigats per apostes il·legals

Tonali i Zaniolo abandonen la concentració després de ser interrogats per la policia a l'hotel de l'"Azzurra"

Redacció Esport3Actualitzat

Un nou cas d'apostes pot esquitxar el futbol. La policia ha irromput a la concentració de la selecció italiana a Coverciano per interrogar dos dels jugadors de l'"Azzurra". Són Sandro Tonali, del Newcastle, i Niccolo Zaniolo, actualment a l'Aston Villa. Tots dos estan sent investigats per participar en apostes il·legals i han abandonat l'hotel aquest mateix dijous.

Un tercer futbolista, el jove de la Juventus Nicolò Fagioli, també hi està implicat, com explica la Gazzetta dello Sport. Assegura que ja s'ha presentat davant la Fiscalia de Torí, que condueix la investigació sobre apostes il·legals.

La Federació Italiana ha emès un comunicat en què detallen per què s'ha pres la decisió d'enviar a casa Tonali i Zaniolo:

"Independentment de la naturalesa dels actes, creient que en aquesta situació els dos jugadors no es troben en les condicions necessàries per afrontar els compromisos previstos els propers dies, la Federació ha decidit, també per protegir-los, permetre'ls tornar als seus clubs respectius."

Dissabte Itàlia, fora de l'últim Mundial, afronta contra Malta un partit amb poc a guanyar i molt a perdre. Necessita vèncer i convèncer per no veure molt reduïdes les seves aspiracions de ser a la propera Eurocopa.

Anar al contingut