Iago Aspas somiarà amb el partit del Camp Nou, i els culers somiaran amb ell
Iago Aspas somiarà amb el partit del Camp Nou, i els culers somiaran amb ell
barça

La indignació de Iago Aspas amb les pèrdues de temps del Barça

Pel Príncipe das Bateas, molt molest amb el col·legiat, els gallecs mereixien tornar del Camp Nou amb la victòria

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha perdut el control del partit només sortir del vestidor a la segona meitat i només una successió de miracles i un Ter Stegen que manté l'encert --un altre matx amb la porteria a zero, la ratxa d'imbatibilitat ja supera els 620 minuts-- han evitat que el Celta empatés. Ho hauria pogut fer en alguna de la mitja dotzena d'ocasions clares de què ha disposat. Les dades parlen per si mateixes: 2 remats locals per 12 de visitants.

Com ja és tradició, el jugador que ha encarnat el perill gallec ha estat Iago Aspas, imparable en els duels amb la defensa de circumstancies que ha alineat Xavi. El Príncipe das Bateas ha acabat el partit amb sensació d'injustícia. D'una banda, frustrat per marxar amb zero punts de Barcelona i, de l'altra, indignat amb l'àrbitre per permetre les pèrdues de temps dels blaugrana als últims minuts:

"Mereixíem guanyar. L'empat em queda curt, hem tingut 5 o 6 ocasions clares a la segona part. Ter Stegen estava perdent temps, quan a nosaltres l'àrbitre ja ens estava advertint que anéssim ràpid als primers 15 minuts."

El FC Barcelona arribarà líder al Bernabéu, però l'afició encara no s'explica què ha passat al descans perquè els futbolistes de Xavi perdessin el timó. Contra l'Inter, ha de tornar el Barça de la primera meitat, no el de dues cares.

Torna a veure el resum del Barça-Celta (1-0)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut