Jesús Rodríguez encara un jugador de l'Europa durant el partit d'aquest diumenge
Jesús Rodríguez encara un jugador de l'Europa durant el partit d'aquest diumenge
Futbol

4 de 4: ple d'eliminacions catalanes al play-off d'ascens a Primera RFEF

Europa, Badalona Futur, Lleida Esportiu i Sant Andreu, en aquest ordre, han caigut en la primera eliminatòria de les dues que s'han de superar per pujar de categoria

Redacció Esport3Actualitzat

Ple d'eliminacions catalanes al play-off d'ascens a Primera RFEF. Si al migdia era l'Europa qui no podia remuntar contra el filial del Betis i tornava a caure, aquest cop a casa, a mitja tarda li ha tocat el torn al Badalona Futur. Més tard, el Lleida Esportiu ha repetit derrota al camp del Iecla (2-0).

I, per acabar-ho d'adobar, l'únic dels conjunts provinents del grup 3 que partia amb avantatge, el Sant Andreu, ha vist com el Zamora capgirava l'eliminatòria en els 90 minuts reglamentaris, posant un 2-0 que no s'ha mogut en la pròrroga.

Trist ball de bastons per tancar el KO del Badalona Futur

Dues maneres molt diferents de caure eliminats. Si l'Europa s'ha fos amb la seva fidel afició del Nou Sardenya per agrair el suport d'un any inoblidable, l'última escena del curs del Badalona Futur ha estat un trist ball de bastons que ha embrutat el final de la primera ronda de play-off contra l'Oriola, vencedor del pols per acostar-se a la Primera RFEF.

En el mateix ambient desangelat que s'han trobat tot l'any a l'estadi de Vic que els ha acollit la major part del curs, els deixebles de Joserra Campos han intentat capgirar l'1-0 de l'anada, però els incidents del final del matx han evidenciat la seva frustració. Una acció de joc perillós del conjunt propietat de Toni Freixa ha desembocat en empentes i algun clatellot entre els jugadors i tècnics implicats. L'àrbitre ha resolt els fets amb dos expulsats abans de xiular el final.

A l'estiu es podria formalitzar la venda del Badalona Futur a un grup d'empresaris lleidatans.

Final de curs amarg al Nou Sardenya: l'Europa no és capaç de remuntar (1-3)

Fa dues setmanes, mentre l'Europa golejava el filial de l'Espanyol, va ser equip de Primera RFEF durant 10 minuts. Un gol de l'Hèrcules, però, els va condemnar a un play-off que ha fet descarrilar els graciencs a la primera eliminatòria. Final de curs amarg al Nou Sardenya per culpa de la primera derrota a casa de tota la temporada. Crueltats del futbol:

  • El Betis Deportivo ha fet valer el 2-0 de l'anada davant l'Europa per superar l'equip gracienc (1-3) al Nou Sardenya. L'equip barceloní ha tingut les seves opcions, però finalment ha quedat eliminat de la fase d'ascens a Primera Federació i, a més, ha encaixat la primera derrota de la temporada al seu estadi, després de 14 victòries i 3 empats en 17 partits.
  • En el minut 13, Elyaz Zidane ha fet un clar penal a Àlex Pla. No hi ha hagut dubte de l'acció. Malauradament, Javi Eslava ha enviat la pilota a la base del pal.
  • L'Europa no s'ha enfonsat i, en el minut 28, una gran acció des de la banda de Javi Eslava ha acabat en gol. La seva centrada l'ha rematat Servetti d'esplèndid cop de cap.  
  • L'Europa ha portat la iniciativa en el joc, però en el minut 37 una ràpida transició dels andalusos ha acabat en gol, després d'una llarga jugada embolicada a l'àrea. Finalment, Jesús Rodríguez, de fort xut, ha superat el porter Pau Torres.
  • La segona part ha començat amb l'Europa endollat i Àlex Pla ha tingut una bona ocasió, però el porter Guilherme ha evitat el gol. Posteriorment, l'ha tingut Servetti.  
  • En el 62, el centrecampista Pau López ha estat substituït per Adrià Gené. El tècnic de l'Europa, Ramon Gatell, ha decidit arriscar, ja que necessitaven dos gols per forçar la pròrroga.
  • Tot seguit Ángel Ortiz, de potent xut des de fora l'àrea, ha enviat la pilota al travesser. Primer avís dels bètics, que en el minut 67 han sentenciat, després d'una passada de la mort que ha rematat a boca de canó Yanis per marcar l'1 a 2.
  • En els últims minuts l'Europa s'ha llançat a l'atac sense sort. El filial bètic ho ha aprofitat per fer el tercer gol, 1 a 3 gràcies a Marcos Fernández. L'Europa, a més, jugava amb un jugador menys per expulsió en el minut 89 del capità Álex Cano, per arribar a destemps en una acció i xocar amb un rival amb el cap.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut